Vragen?

 

 Aanmelden 

 

Kinderopvang Sterrenspoor

Essenburg 24

2402 KP Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 - 769 198

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welkom bij Kinderopvang Sterrenspoor

Wij bieden kleinschalige opvang vanuit een antroposofische visie, waarbij wij werken met een verticale groep van maximaal
12 kinderen van 0-13 jaar. De kinderen vanaf 4 jaar worden op een saantal dagen opgevangen in een apart lokaal, waarmee we de rust en veiligheid voor de kleine kinderen waarborgen en we de BSO kinderen leeftijd gespecificeerde activiteiten kunnen aanbieden.

Wij willen uw kind graag een plaats bieden waar het zich veilig, thuis en geliefd voelt, waar alle aandacht aanwezig is die het nodig heeft en waarin hij of zij zich harmonieus en gezond kan ontwikkelen tot een kind dat goed in zijn vel zit. Ieder kind mag zichzelf blijven en worden. We proberen het bijzondere van ieder kind tot bloei te laten komen.

Wat het kind de wereld te bieden heeft en wat het nog wil leren is in aanleg al aanwezig. Onze pedagogisch medewerkers zorgen bij Sterrenspoor voor de juiste omstandigheden. Zo stimuleren zij de potenties van de kinderen zo positief mogelijk waardoor uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

KDV Sterrenspoor valt onder KDV Polderpret. Meer informatie over beleid is te vinden op KDV Polderpret

De antroposofische pedagogiek gaat er vanuit dat ieder kind uniek is, dat het zijn eigen talenten en mogelijkheden heeft meegekregen en dat het de ruimte moet krijgen om deze te ontwikkelen.